Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Laskutuskoulutuksemme jatkuvat koko kesän ajan – varaa aikasi koulutukseen jo tänään!

Koulutuksemme jatkuvat läpi koko kesän! Kesän aikana on hyvä kouluttautua ja startata syksy innokkaasti kohti parempaa laskutusta. Laadukkaat ja yksilölliset koulutuksemme soveltuvat niin aloittaville yksinyrittäjille kuin suuryrityksissä työskenteleville. Varaa aika maksuttomaan kartoituspalaveriin tästä.

Asiantuntijallamme, Asta Lehdolla, on pitkän työkokemuksen lisäksi erityisosaamista mm. yritysjuridiikasta, kansainvälisestä kaupasta, yritysten palveluprosessien yleisistä ongelmista ja niiden vaikutuksista laskutukseen sekä toiminnanohjausjärjestelmän vaihdoksessa vastuuhenkilönä toimimisesta.

 

Lehto Invoicing Oy kouluttaa henkilöstöäsi niin yksilö- kuin ryhmätasolla.

 

Miksi yritysten kannattaa panostaa laskutukseen?

Laskutus on yksi yrityksen kriittisimmistä toiminnoista. Mikäli laskutuksessa on viiveitä tai virheitä, voi yrityksen koko toiminta vaarantua heikon maksuvalmiustilanteen vuoksi. Koronaviruksen yrityksille aiheuttamien talousvaikeuksien vuoksi riittävän maksuvalmiuden varmistaminen on entistä tärkeämpää. Varsinkin monet yksinyrittäjät joutuvat oppimaan asioita kantapään kautta, mikä on mielestämme täysin turhaa, ja vältettävissä riittävällä koulutuksella.

Laskutus on myös osa yrityksen imagoa ja asiakaspalvelua, sillä se on suorassa yhteydessä yrityksen asiakkaisiin. Onnistuneella laskutuksella voit myös erottautua kilpailijoistasi!​

 

Usein kysytään, mistä yrityksien laskutukseen liittyvät ongelmat oikein johtuvat?

Toisinaan yrityksissä koetaan, että laskutusviive johtuu resurssipulasta. Näin ei kuitenkaan aina ole, ja tästä syystä emme tarjoa asiakkaillemme ensisijaisesti laskutuspalveluja, toisin kuin muut alan yritykset. Yrityksellemme on tärkeää tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme, ja kartoittamalla asiakkaidemme toimintaprosessit saamme helposti selville ns. sudenkuopat, ja pystymme antamaan kehitysehdotuksemme niiden korjaamiseen. Antamamme kehitysehdotukset eivät vaadi kalliita muutoksia, vaan pyrimme aina löytämään ratkaisun hyödyntämällä asiakkaamme sen hetkisiä käyttöjärjestelmiä.

 

Laskutuksen asiantuntijana Asta Lehto tarjoaa konkreettiset ja helposti toteutettavat neuvot yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Saamamme palaute koulutuksistamme on kiitettävää. Lue, mitä mieltä ihmiset ovat koulutuksistamme!

” Minusta kaikkien uuden yritysten perustajien kannattaisi käydä Astan koulutus. Hän osaa innostavilla tosielämän esimerkeillään havainnollistaa, miten vältetään maksuviiveiden ja kassavajeiden karikot. ”

” Asta on kouluttajana selkeästi ymmärrettävä ja osaava. Koulutus on johdonmukaista ja asiantuntevaa. ”

” Asta on selkeä ja suora, mutta samalla hyvin lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen kouluttajana. Asta saa positiivisuudellaan vaikeatkin asiat tuntumaan helpommalta! ”

 

 

Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia verkkosivuillamme ja somessa, ja pysyt ajan tasalla tarjolla olevista koulutuksistamme!