Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Asiantuntijapalvelut tarpeidesi mukaan

Tarjoamme taloushallinnon asiantuntijapalvelua eri toimialojen yrityksille. Olemme pyrkineet tekemään projektiluontoisen palvelun varaamisen mahdollisimman helpoksi; voit varata tarvitsemasi palvelun sinulle sopivana ajankohtana suoraan ajanvarauskalenteristamme. Varattuasi ajan, olemme yritykseesi yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana sopiaksemme työn toteutukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Ulkoistamalla taloushallinnon osa-alueita yrityksesi voi käyttää resurssejaan tehokkaammin ja saada asiantuntevaa tukea ongelmatilanteissa. Taloushallinnon ammattilaisena hoidamme projektiluontoiset työt yrityksesi järjestelmällä, ilman pitkää perehdytystä, joko etänä tai yrityksesi tiloissa. Palvelumme sopii erinomaisesti myös paikkaamaan työntekijäsi äkillistä poissaoloa, kuten sairastumista tai irtisanoutumista. Olemme varmoja omasta osaamisestamme, ja sen vuoksi tarjoamme laskutuspalvelua myös niille yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka kokevat toimintansa liian hankalaksi ulkoistettavaksi. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, mutta et ole varma, pystymmekö tuottamaan ulkoistettua taloushallinnon palvelua juuri sinun yrityksellesi, varaa aika maksuttomaan kartoituspalaveriin. Ajanvarauskalenterin kautta tehdyt varaukset toteutetaan Teamsin välityksellä. Kartoituspalaveri on täysin maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Palaverin aikana esille tulleet asiat käsitellään täysin luottamuksellisesti. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Mikäli et löydä kalenteristamme sopivaa aikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse asta.lehto(at)lehtoinvoicing.com tai puhelimitse +358 41 318 8892.

Yrityksellämme on myös laaja käyttökokemus markkinoilla olevista järjestelmistä, kuten esimerkiksi: SAP ERP (modulit SD, FICO ja MM), Procountor (Accountor Finago), Fivaldi (Visma), Asteri (Atsoft) sekä Intime ja Intime Plus (Aditro). Asiantuntijoillamme ei mene sormi suuhun edes asiakasyritystesi edellyttämien portaalien käytössä; meillä on vuosien käyttökokemus muun muassa rakentamisen sekä teollisuuden alalla käytetystä turvallisuusjohtamisen Zeroni – työkalusta (Takamäki Yhtiöt Oy).

Tarjottava palvelukokonaisuus määräytyy aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Palvelut

  • Yrityksen juokseva kirjanpito sekä tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Veroneuvonta
  • Laskutus sekä reskontranhoito
  • Järjestelmäkonsultointi
  • Palkanlaskenta sekä vuosi-ilmoitukset
  • Taloushenkilöstön tuuraus

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.