Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Ostetut palvelut: Projektien kehitys, ulkoistettu laskutus, muut selvitys- ja hallinnointipalvelut

 

”Siirryimme Lehto Invoicing palvelujen käyttöön 1.1.2020. Alusta asti yhteistyö oli laadukasta ja energistä, ja toi ihan uutta jämäkkyyttä toimintaan. Ostettuja palveluita Lehto Invoicing Oy:ltä on laskutuspalvelut, projektien ja mainonnan kehitys, ja muut selvitys- ja hallintopalvelut. Sovituista aikatauluista ei ole tarvinnut tai ehtinyt kommentoida, koska kaikki toimeksiannot ja laskutukset on hoidettu välittömästi ilman viiveitä. Tämä on helpottanut yrityksen toimintaa ja käytäntöjä, ja antaa tilaa muille kehityskohteille kun yleiset asiat eivät laahaa perässä.

Jos tarvitset apua laskutus tai muussa hallinnollisessa tai selvitys-asiassa niin suosittelen lämpimästi Astan ja Lehto Invoicing Oy:n palveluja.”

Jarno Penttilä

toimitusjohtaja

 

 

”Aloittaessani uudessa työssäni pääsin tutustumaan Lehto Invoicing Oy:n energiseen Astaan. Ihminen joka tekee varmasti sydämestään työtänsä, jonka päämäärä on aina tyytyväiset asiakkaat. Olen päässyt oppimaan Astalta paljon laskutukseen ja laskutus ohjelmiin liittyviä asioita. Asta osaa opettaa ja ohjata ammattitaitoisesti, täsmällisesti ja positiivisella meiningillä. Osaa kertoa asiat niin että ne ymmärtää varmasti ihan jokainen. Astan tapa jolla ohjaa asiakkaita ja yrityksiä on tyyli jolla annetaan positiivista kuvaa ulospäin. Helppo hymyillä kun yrityksen asiat saadaan kuntoon ja kassavirta toimii positiivisesti.

Suosittelen ihan kaikille Lehto Invoicing Oy:n palveluja. On sinulla uusi tai vanha yritys niin tämän yrityksen palvelut kannattaa ottaa haltuun. ”

Susanna Hakki

projektiassistentti