Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Ääni kotimaisuudelle ja käytännön kokemukselle – Siksi Lehto Invoicing Oy

 

Lehto Invoicing Oy on täysin suomalainen laskutuksen koulutusta, konsultointia ja ulkoistusta tarjoava yritys.

Olemme omin silmin todistaneet, että jo hyvinkin pienillä laskutuksen prosessien muutoksilla voit säästää huomattavan paljon rahaa, aikaa ja saada laskutuksen viiveet minimiin.

Laskutusta pidetään helppona asiana, jonka kaikki osaavat. Yli 15 vuoden havaintomme kuitenkin osoittavat muuta.

Kassavajeet ja maksuviiveet ovat merkittäviä kannattavan toiminnan ja kasvun esteitä. Useimmiten kaikki hoituisi kuntoon hyvinkin helposti, jos olisi oikeaa käytännön tietoa, missä laskutuksen haasteet ovat.

Tätä me Lehto Invoicing Oy:ssä teille tarjoamme – ratkaisuja laskutukseen pysyvällä muutoksella.

Palvelu sopii sinulle, olet sitten yksinyrittäjä tai isosta organisaatiosta vastuussa oleva henkilö. Meillä on vankka kansainvälisen laskutuksen kokemus.

Olemme kouluttaneet paljon erilaisia ihmisiä hyvin erilaisilla taustoilla, yksinyrittäjistä financial accounting managereihin. Käytännön läheiset, innostavat ja onnistumisen riemua tuottavat koulutuksemme ovat saaneet paljon kiitosta myös heiltä, joilla on ollut aluksi skeptinen suhtautuminen koulutuksen tarpeeseen. Pääkouluttajana toimii laskutusasiantuntija Asta Lehto.

 

Älä enää arvaile ja mieti, onko asiat parhaalla mallilla. Pyydä rohkeasti näkemystämme. Olemme sinua varten. Kysy ja voit nukkua yösi paremmin.

 

Matkasi kohti parempaa laskutusta alkaa nyt!